Inschrijven kan onderaan deze pagina!

Activiteiten 2018

Activiteiten voorjaar 2018

Gala-avond MOOOV - 18 april - 20u

Het bekende MOOOV filmfestival in Brugge kent ieder jaar een speciale gala-avond. We maken deze avond mee met de buren tegen het gunst tarief van €4 De film die deze avond gespeeld wordt blijft een verrassing tot de avond zelf.

Bebloemingsactie - 21 april

Ook dit jaar kan iedereen terug genieten van de bloemen (rode hanggeraniums) Bestel voor 1 april en kom ze afhalen op 21 april in de velodroomstraat 17. Er wordt voor iedere buur een gratis aperitiefje voorzien!

Petanque ochtend met ontbijt - 3 juni - 9h

Nieuw dit jaar! Een ochtend met ontbijt in openlucht gevolgd door een spannende wedstrijd petanque onder de buren! Deze dag is volledig gratis. Graag een seintje van uw komst!

Bezoek aan de Triennale - 9 juni - 14u

Dit jaar is het opnieuw de Triennale in Brugge. Een kunstspektakel voor jong en oud. Voor €3 krijgt u samen met de buren een rondleiding met gids!

Watercocktail - 30 juni - 14u

Altijd al eens willen zeilen, kajakken of raften? Doen dan mee met de watercocktail! Verschillende disciplines komen vrijwillig aan bod!
Activiteiten najaar 2018

Bezoek stadsschouwburg - 21 oktober - 14u

Dankzij het buurtcomité kunt u een exclusieve blik achter de schermen krijgen van onze stadsschouwburg! Deze rondleiding met gids kost €2

FILM: CARGO - 21 oktober - 20u

Een meeslepende Thriller van Gilles Coulier die zicht voor een stuk afspeeld op en rond de Noordzee. Klik hier voor een samenvatting. Kostprijs: €3

FILM: LA LA LAND - 18 november - 10u30

Deze drama, komedie door Damien Chazelle gaat over een dame die een ster wilt worden in Hollywood. Klik hier voor een samenvatting. Kostprijs: €3

FILM: DUNKIRK - 16 december - 20u

Deze kaskraker van formaat, met verschillende nominaties en prijzen geregisseerd door Christopher Nolan. Klik hier voor een samenvatting. Kostprijs: €3

Inschrijvingsformulier

Vul hieronder in het eerste vak het aantal in indien u wenst in te schrijven:
18 april - Gala-avond MOOOV - 20u
21 april - Bebloemingsactie
3 juni - Petanque en Kubb met ontbijt - 9u
9 juni - Bezoek Triennale - 14u
30 juni - Watercocktail - 14u

Voor volgende activiteiten kan ook later ingeschreven worden. Toch zeker zijn van een plaatsje, schrijf je dan nu al in!

26 augustus - Buurtfeest 2018
21 oktober - Bezoek stadsschouwburg - 14u
21 oktober - Film: Cargo - 20u
18 november - Film: La La Land - 10u30
16 december - Film: Dunkirk - 20u