Activiteiten 2021

Inschrijven kan onderaan deze pagina
Activiteiten voorjaar 2021 - deadline inschrijven 31 maart

Bebloemingsactie - 8 mei - doorlopend

Ook dit jaar kan iedereen terug genieten van de bloemen! Dit jaar is er opnieuw keuze tussen hanggeraniums (rood, wit of roze) en/of petunia’s (paars, roze of wit). Een mix van soorten en kleuren is mogelijk! Bestel voor 31 maart! De bloemen worden op 8 mei verdeeld onder de buren.

Triënnale Brugge - 8 mei - ...

De Triënnale in Brugge gaat op 8 mei terug van start! Hierbij is men nog op zoek naar mensen die als zich als vrijwilliger en steward willen gaan inzetten om een oogje in het zeil te houden zodat alles correct verloopt. Dit tegen een forfaitaire vrijwilligersvergoeding. 1/2de dag (> 4 uur tot 6 uur gewerkt) 20€ 1 dag (> 8 uur) 35€ Wie een ganse dag werkt krijgt ook een lunchpakket. Er zit ook een T-shirt, totebag en mondmasker bij het pretpakket. Voel je je geroepen hiervoor? Geef ons zo snel mogelijk een seintje zodat we verder kunnen afspreken hiervoor!

Triënnale Brugge - 8 mei - ...

Daarnaast kun zijn we ook op zoek naar mensen die de komende 2 weken (week 10-16 mei en week 17-23 mei) telkens op maandag en donderdag bij 2 werken een visuele controle willen gaan doen om te kijken of alles nog in orde is. Iets voor jou? Geef ons zo snel mogelijk een seintje!

De langste stoel - vrijdag 28 mei - 19u30

In het teken van de week van verbondenheid gaat vindt er omwille van de coronamaatregelen opnieuw een langste stoel plaats (i.p.v. langste tafel)! Bedoeling is op vrijdagavond om 19u30 buiten te komen en samen met de buren het glas te heffen als teken van verbondenheid! Alvast een goede gezondheid gewenst aan iedereen!

Inschrijvingsformulier